Mercedes-Benz

Mercedes-Benz X-klasa - prvi premium pick-up na tržištu

31.07.2017

S najavom nove X-klase Mercedes-Benz je podigao prašinu nudeći prvi premium pick-up na tržištu. I kao što Mercedesu dolikuje, X-klasa će nuditi najvišu razinu sigurnosti, udobnosti i agilnosti. Okvir ljestvičaste konstrukcije, nosivost do 1,1 tone i kapacitet vuče do 3,5 tone dopuštaju transport raznih tereta ili sportske opreme.
Postoji mogućnost odabira tri dizajnerska i paketa opreme kao i četiri ili šest cilindričnih motora, stražnjeg pogona i ručnog ili stalnog pogona na sve kotače, šest-stupanjskog ručnog ili sedam-stupanjskog automatskog mjenjača. Usto, tu su šest različitih presvlaka sjedala, uključujući dvije kožne izvedbe, tri izvedbe kokpita i različite ponude dodatne opreme koju je razvio Mercedes-Benz. To omogućuje da se X-klasa modificira kako bi odgovarala osobnim ukusima i zahtjevima kao niti jedan drugi pickup, kako vizualno tako i u smislu funkcionalnosti.
Dolazi u 3 linije opreme:
X-klasa PURE osnovna izvedba je idealna za čvrstu, funkcionalnu uporabu. Ispunjava sve zahtjeve koji se stave ispred ovog radnog stroja. Njezina udobnost i dizajn čine je istovremeno idealnom za komercijalne i privatne aktivnosti.
X-klasa PROGRESSIVE izvedba namijenjena je ljudima koji traže čvrstipickup s dodatnim sofisticiranim elementima i funkcijama udobnosti – kao korisno vozilo za vlastiti posao, dok se istodobno može koristiti kao udobno, ali prestižno vozilo za privatnu uporabu.
X-klasa POWER predstavlja izvedbu s naprednim dizajnom i opremom. Namijenjena je klijentima kojima su stil, performanse i udobnost na prvom mjestu. X-klasa POWER je vozilo životnog stila izvan glavnih struja – prikladno za urbane okoline kao i za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme izvan asfalta. Svojim dizajnom i visokom razinom opreme odražava neovisni i individualni stil života
Zbog velikog interesa i ograničenog broja vozila predviđenih za hrvatsko tržište kupcima se tijekom srpnja i kolovoza nudi mogućnost rezervacije ranog termina u proizvodnji. U slučaju odustajanja izvršio bi se povrat naknade. Detaljne informacije  možete saznati kod naših prodajnih savjetnika za gospodarska vozila.