Mercedes-Benz

U susret proljeću.

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.
Spremni za nove izazove


Neprocjenjiv pogled - Popust 20%

Za blistavi pogled

Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje brzo i učinkovito skida prljavštinu s vjetrobrana. Nemojte davati priliku insektima, peludi, smoli ili prljavštini s kolnika.

Originalne metlice brisača - Popust do 25%

Originalne Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice proljetne kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je dobro vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Originalne Mercedes-Benz prostirke - Popust 20%

Originalne Mercedes-Benz prostirke

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Originalni Mercedes-Benz akumulatori - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz akumulatori

Kako bi osigurali optimalnu udobnost i pouzdani rad svih električnih potrošača, kao što je stacionarni sustav klimatizacije, stavljamo veliki
naglasak na visoke standarde kvalitete naših originalnih Mercedes-Benz akumulatora.

Nova ponuda iz Collection kataloga - Popust 10%

Nova ponuda iz Collection kataloga

Otkrijte Mercedes-Benz svijet proizvoda i izvan vozila. Jer kao i naša vozila tako su i Mercedes-Benz Collection proizvodi sinonim za najviše zahtjeve, dobar ukus i pouzdanost.

Preuzmite PDF brošuru

Kontaktirajte nas