Mercedes-Benz

Autokuća Etradex d.o.o.

Autokuća Etradex d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana 07.10.2005. godine kao servisni i prodajni partner Mercedes-Benza, a od samog početka ovlašteni je serviser za smart i Setru.

Poduzeće Autokuća Etradex d.o.o. samostalni je subjekt untar grupacije Etradex te korisit bogato 30-godišnje tehnolško, tehničko, marketinško iskustvo matične kuće te njezinu logisitiku.

Servis je opremljen prema najvišim standardima kako bi se omogućilo stručno i kvalitetno otklanjanje kvarova na vozilima, a djelatici se stalno usavršavaju na treninzima, edukacijama i školovanjima od strane Mercedes-Benza i ostalih servisno-prodajnih partnera kako bi bili upoznati s najnovijim tehnološkim dostignućima i sigurnosnim propisima, a sve kako bi kupac mogao dobiti kvalitetnu uslugu i pouzdanog servisera za svoja vozila.

Naša MISIJA je pružanje visokokvalitetnih usluga popravka, servisiranja i prodaje vozila brendova koje zastupamo primjenjujući najviše tehnološke i komercijalne standarde kako bi svi kupci zaista dobili vrijednost za svoj novac i pouzdanog servisno-prodajnog partnera. Uvažavamo naše partnere i kupce prvenstveno kao prijatelje i cijenjene poslovne suradnike te uvijek i u svim situacijama koristimo međusobni pristup s Win-Win pozicije, ostavljajući iza obavljenih poslova iskrene i srdačne odnose koji su rezultat obostranog zadovoljstva.