Mercedes-Benz

Zaštita vanjštine.

Protected and with proper care all-round.

Vaš Mercedes ima dvostruko više razloga da bude sjajan. Uz Mercedes-Benz stručnu brigu njegova privlačna vanjština je savršeno očuvana, tako da i u budućnosti nastavi privlačiti poglede oduševljenja. U isto vrijeme, bit će zaštićen od neželjenih vremenskih utjecaja.

Na primjer, od ekstremnih vremenskih prilika. Ili čelične prašine: ove fine čestice nastaju od šina, nadzemnih kabela ili industrijske prašine i mogu se svugdje pronaći. Mogu se taložiti na lak, plastiku, krom i čak na staklo, gdje korodiraju i formiraju takozvanu ”blještavu hrđu”. Ostaci insekata su također opasni: zbog udjela proteina nakon sušenja teško ih je ukloniti.

Ovi i mnogi drugi problemi mogu se riješiti redovitim čišćenjem i uporabom Mercedes-Benz originalnih proizvoda za zaštitu. Često se ovi problemi mogu u potpunosti izbjeći prije nego se pojave. Preporučamo:

  • Redovito i često pranje i poliranje vozila
  • Što je prije moguće ukloniti agresivne naslage u Mercedes-Benz servisu
  • Osigurati stalnu zaštitu laka, npr. nanošenjem voska nakon pranja vozila ili uporabom Mercedes-Benz nano–brtvljenja.

Naputak: redovito čišćenje vjetrobrana također štiti brisače vjetrobrana, na koje mogu utjecati ostaci vrućeg voska ili insekata. Čistite metlice brisača kako biste osigurali njihov rad bez tragova.