Mercedes-Benz

Zaštita laka.

Za savršeno očuvanje vrijednosti.

Na prvi pogled određuje izgled vašeg automobila: lak. Mercedes-Benz proizvodi za zaštitu i brigu pomažu da ostane savršen i neoštećen, jer je vanjski zaštitni sloj vozila ugrožen klimatskim uvjetima i drugim vanjskim utjecajima. Na primjer izmetom ptica. Pankreatin, enzim koji se nalazi u njihovom izmetu, nakon kratkog vremena napada i najotporniji lak. Ako je ugroženi automobil duže vrijeme parkiran na suncu, efekt se pojačava njegovim sušenjem.

U ovom i mnogim drugim slučajevima, pomoći će pravovremeno nanošenje Mercedes-Benz originalnih proizvoda za zaštitu. Uz pomoć njih, lak i kromirani elementi mogu zadržati svoj sjajan izgled. A iznad svega: vizualna vrijednost, a time i preprodajna vrijednost vašeg Mercedesa, su dugoročno zadržane jer se također možete osloniti na zaštitno konzerviranje i optimalnu zaštitnu od korozije uz izuzetnu Mercedes-Benz kvalitetu.

Naputak: tijekom čišćenja i poliranja na relativno male površine primjenjuje se velika količina pritiska. Kako ne biste došli do temeljnog sloja nastavite s velikim oprezom.